Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de o carte de identitate spaniolă falsă.  

În data de 26.09.2013, ora 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate spaniolă.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este fals. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana în cauză este Bilal M., în vârstă de 23 ani din Mali. Acesta a declarat că şi-a procurat cartea de identitate din Sofia – Bulgaria, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.