Halloween party ideas 2015

Cea dea patra editie a festivalului "Roadele Toamnei " de la Calafat se va desfasura in primul weekend din luna octombrie . Festivalul se va desfasura pe durata a trei zile in care vor avea loc numeroase concerte de muzica populara si usoara .
De asemenea intreaga infrastructura de la zilele orasului va fi din nou prezenta (tarabe , bucate traditionale , parc de joaca pentru copii , focuri de artificii si lasere , etc ) .
Pentru prima data autoritatile locale vor face o promovare agresiva si in regiunile Vidin si Belogradcik de unde se asteapta numerosi turisti dar si in intreg judetul Dolj .

Sursa:www.ziaruldecalafat.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.