Halloween party ideas 2015

Gheorghe Vană, de 28 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, în formă continuată, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă, propunere promovată Judecătoriei Calafat care a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 de zile. 

În fapt Gheorghe Vană a fost depistat, în noaptea de 24/25.05.2013, la ora 01.00, poliţiştii din Ciupercenii Noi şi Desa, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare intercomunală, l-au depistat pe DJ 553 Calafat-Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.  Deasemenea, cel în cauză a fost depistat, la data de 19.06.2013, în comuna Ciupercenii Noi de către poliţiştii din localitate, în timp ce conducea acelaşi autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.