Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră au oprit în data de 15.09.2013, ora 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, pe sensul de intrare în ţară, o caravană marca Fiat condusă de un cetăţean austriac, care ascundea doi cetățeni sirieni.

La controlul de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport , lucrătorii Punctului de Trecere a Frontierei au descoperit în toaleta acestuia, două persoane de sex masculin care au declarat verbal că sunt cetăţeni sirieni şi nu au asupra lor nici un document de identitate.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor şi, conform protocolului româno-bulgar, au fost predate autorităţilor de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.