Pelerinaj pentru bolnavii de la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare, prin părintele Tinel Dudău, care slujeşte la paraclisul unităţii medicale, a organizat în această perioadă un pelerinaj la mai multe mănăstiri din ţară, pentru pacienţi şi angajaţi ai spitalului.

Cu acest prilej, au fost vizitate mănăstirile Clocociov şi Lainici din judeţul Gorj, Biserica Domnească de la Curtea de Argeş, Mănăstirea Cârtişoara, Mănăstirea Sâmbăta, Mănăstirea Boia de pe Valea Oltului, Mănăstirea Turnu din judeţul Vâlcea, Mănăstirea Ostrov din Călimăneşti, Catedrala Mitropolitană “Sfânta Treime” din Sibiu, Mănăstirea Crasna din judeţul Prahova. “Este o tradiţie la Spitalul din Poiana Mare să fie organizate astfel de pelerinaje şi ne bucurăm că de fiecare dată conducerea unităţii spitaliceşti este alături de noi, ne sprijină toate aceste iniţiative. Prin aceste pelerinaje, pacienţii se apropie şi mai mult de lucrurile sfinte, de Dumnezeu, îşi întăresc credinţa pentru că, la fel ca noi toţi, au nevoie de Dumnezeu, pentru a le alina suferinţa”, a precizat preotul Tinel Dudău, slujitor la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.