Biciclistă accidentată în Poiana Mare! Femeia a ajuns la spital

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
O femeie de 45 de ani, din Poiana Mare, a ajuns la spital, aseară, după ce, în timp ce circula pe bicicletă, a fost lovită de un autoturism condus cu viteză de un doljean de 35 de ani. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, aseară, pe D.N. 55 A, în comuna Poiana Mare, Gabriel Anghel, de 35 de ani, din comuna Piscu Vechi, în timp ce conducea un autoturism Ford Focus, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere, a lovit o bicicletă neechipată corespunzător condusă de Violeta Sima, de 45 de ani, din Craiova care circula în aceeaşi direcţie de mers. Femeia a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal Calafat, unde medicii au stabilit că suferise un traumatism cranio-cerebral acut și un traumatism de bazin.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.