CUPA REGIUNILOR Dolj - Argeş 1-0

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Selecţionata de amatori a Doljului a învins reprezentativa similară a Argeşului în primul meci din faza grupelor la Cupa Regiunilor 

Fotbaliştii doljeni au debutat cu dreptul la Cupa Regiunilor, ediţia 2013, ieşind învingători din prima dispută în faza grupelor. Reprezentativa doljeană a trecut, ieri, la limită de argeşeni, pe stadionul “Hanul Doctorului”, după un meci echilibrat, dar în care jucătorii îndrumaţi de Toma Dorel şi Bogdan Budescu au avut în mare parte iniţiativa. Prima repriză a fost dominată de către doljeni, care, de altfel, au reuşit să şi marcheze unicul gol al meciului în minutul 15, prin Coca, care a reluat în plasă după ce portarul oaspeţilor respinsese greşit un şut din afara careului.

De-a lungul partidei, gazdele au fost în mai multe rânduri periculoase, dar nu au reuşit să îşi mărească avantajul. Staff-ul tehnic, format din Toma Dorel (antrenor principal), Bogdan Budescu (antrenor secund) şi Gică Barbu (antrenor cu portarii), al reprezentativei de amatori a Doljului a trimis în teren următorii jucători: Tătaru - Nicolin, Alecu, Ţuculeanu, Tomiţă - Dumbra, Hrelea, Balaban, M. Ciurea - Dragomir, Coca. Au mai intrat: Creţu, Rus şi Ianâcu. De partea cealaltă, selecţionata Argeşului a evoluat prin: Moise - Megheş, Linte, Băduceanu, Vaciu - Tucă, Alecu, Roşca, Calaman - Pantazi, Andrei. Au mai intrat: Neagu, Iancu şi Jenaru. Partida a fost arbitrată de Silviu Gulei, din Severin. Antrenorul principal al reprezentativei doljene, Toma Dorel, a declarat la finalul jocului că este mulţumit de rezultat şi speră la un succes şi în partida de săptămâna viitoare, de la Braşov.

Este bine că am început cu o victorie. Am reuşit să învingem după o partidă pe care am dominat-o în mare parte, dar per total meciul a fost unul echilibrat. Mă bucură faptul că jucătorii noştri au înţeles că această Cupă reprezintă o şansă bună pentru ei de a se afirma şi, de ce nu, chiar de a prinde un contract profesionist. Au dat dovadă că pot fi un grup unit, iar cu timpul vom deveni o echipă din ce în ce mai compactă. Aşteptăm cu încredere partida de la Braşov şi sperăm la un nou succes, care să ne propulseze în fruntea clasamentului, pentru că ne dorim să ajungem în fazele semifinale.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Toma Dorel

Secundul Bogdan Budescu este de părere că selecţionata Doljului a învins fără drept de apel în partida de ieri, chiar dacă scorul de pe tabelă a indicat o victorie la limită, şi speră ca împreună cu Toma Dorel şi Marian Bondrea, directorul tehnic al acestei echipe, să formeze un trio de succes.

A fost o partidă disputată, între două judeţe cu tradiţie în fotbalul românesc. La finalul celor 90 de minute, noi am reuşit să ieşim învingători şi am pornit astfel cu dreptul în această competiţie. Chiar dacă scorul indică o victorie la limită, eu zic că am dominat clar ostilităţile în jocul de azi (n.r. - ieri). Sâmbătă vom merge la etapa din liga judeţeană, unde vrem să mai urmărim câţiva jucători, pentru a întregi lotul şi a-l face mai puternic. Aşteptăm cu interes partida de săptămâna viitoare, de la Braşov, şi sunt sigur că eu împreună cu Toma Dorel şi Marian Bondrea vom forma un trio de succes, care să ducă această selecţionată către câştigarea Cupei Regiunilor, acesta reprezentând obiectivul nostru.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Bogdan Budescu

Săptămâna viitoare, selecţionata doljeană se va deplasa la Braşov, pentru a disputa al doilea meci din faza grupelor.

Sursa:www.editie.ro

VIDEO

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.