ESTE OFICIAL MUNICIPIUL CALAFAT A PIERDUT 5 MILIOANE EURO BANI PUBLICI, 4 MILIOANE EURO BANI PRIVATI SI PESTE 6 MILIOANE EURO BANI EUROPENI DIN INCAPATANAREA LIBERALILOR DE A NU FORMA USL LA CALAFAT

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Dupa 9 luni ale anului 2013 datele devin oficiale, datorita inacapatanarii si nerespectarii protocolului USL, majoritatea ilegitima si subtire a liberalilor in Consiliul Municipal a costat poste 10 milioane de euro Municipiul Calafat.

Vorbim de instabilitate politica, vorbim de neincredere guvernamentala, de lipsa unui climat politic stabil si de nerespectarea votului cetateanului, acum cand Guvernul USL putea transmite sume importante pentru refacerea orasului Calafat.

Mai mult, lipsa de incredere a investitorilor privati, data de instabilitatea liberalilor si de incapatanarea acestora de a nu respecta protocolul USL la Calafat, face ca nici macar investitorii care promiteau Centrala Termica pe cogenerare sa nu debuteze investitia, ce sa mai spunem despre Parcul Industrial, in care nu exsta astazi un investitor care sa creeze un loc de munca, acesta datorata lipsei de maturitate politica, dar si intereselor mici de gasca ale liberalilor calafeteni.

De ce Mircea Guta nu respecta protocolul USL, de ce Calafatul nu primeste, de la Guvern, de la Consiliul Judetean bani doar in masuri foarte mici sau infime, de ce nu exista proiecte europene care sa vizeze si orasul Calafat?    Raspunsul este simplu, pentru ca la Calafat nu se doreste, pentru ca la Calafat interesele de grup sau personale primeaza in fata dezvoltarii orasului, pentru ca la Calafat nu exista seriozitate si politicienii locali s-au compromis total.

Tinerii au astazi ocazia sa traga un semnal de alarma, public si clar ce influenteaza dezvoltarea orasului- Calafatul trebuie sa aiba o clasa politica competenta, pentru viitor, politicienii locali incepand cu Mircea Guta trebuie sa inteleaga ca luptele politice si nerespectarea protocoalelor majore nationale blocheaza dezvoltarea orasului.
 Liberalii trebuie sa stie ca banii publici nu sunt doar pentru campanie electorala si ca aceasta dauneaza locurilor de munca, proiectelor de dezvoltare si direct fiecarui calafetean.

AVEM NEVOIE DE TRANSPARENTA, AVEM NEVOIE DE SERIOZITATE, AVEM NEVOIE DE POLITICIENI SI PROTOCOALE STABILE LA CALAFAT, CALAFATUL TREBUIE SA FIE PE HARTA GUVERNULUI, CALAFATUL TREBUIE SA FIE UN MEDIU STABIL PENTRU INVESTITORI.

Sursa:www.calafatul.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.