Halloween party ideas 2015

Primarul Vidin Gergo Guergov salută pătrat " Bdintsi ", participanții la prima Olimpiada transfrontaliere vreodată pentru tineri a avut loc în regiunea Vidin - Dolj . Evenimentul a inclus aproximativ 400 de copii din 22 de cluburi sportive . Inițiativa este implementată în cadrul proiectului " Olimpiada tinerilor transfrontalieră " , finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007-2013 .

Proiectul este implementat de către Agenția pentru Dezvoltare Regională și Centrul de Afaceri - Vidin , împreună cu Asociația " Calafat - Duyven . "

" Am acceptat cu inima deschisă hosting această Jocurile Olimpice . Mă bucur Piata Vidin este umplut cu oameni tineri, dornici de a arăta realizările lor sportive și moralul în timpul competiției " - Guergov a spus în discursul său . El a mulțumit organizatorilor nu numai pentru gazduirea Jocurilor Olimpice , dar , de asemenea, posibilitatea ca proiectul să fie montate 11 cluburi sportive din Vidin . Primarul dorit de excelență al participanților la cursele viitoare și numit : " Arata ca esti cel mai bun și merită momentul înstele mai mare eveniment sportiv pentru a veni ! Noroc ! Vidin vă urează bun venit ! "

Deschiderea Jocurilor Olimpice de prezenta primarului din orașul românesc Calafat Mircea Gutsal . El a dorit , de asemenea, sportivitate mare sportivilor și a menționat că acest eveniment arată încă o dată cât de puternice sunt legăturile între regiuni din Bulgaria și România de-a lungul Dunării .

Olympic Torch trecut Calafat și a fost transportat de către cei mai buni sportivi din Vidin și Dolj . Onoarea de a trece torța într -un pătrat " Bdintsi " in seara asta și să aprindă un foc de cruce mini Jocurilor Olimpice de atlet a scăzut la No. 1 în Vidin în 2012 Cvetelina Tsvetanova - de doua ori campioană mondială și europeană în Sambo .

La 2 la 4 octombrie la Vidin demonstrații viitoare și concursuri în diverse discipline sportive , iar următoarele trei zile la Jocurile Olimpice au fost transferate la Calafat .

GALERIE FOTO


Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.