Gergo Guergov a deschis frontierele Jocurile Olimpice de Tineret, Vidin - Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Primarul Vidin Gergo Guergov salută pătrat " Bdintsi ", participanții la prima Olimpiada transfrontaliere vreodată pentru tineri a avut loc în regiunea Vidin - Dolj . Evenimentul a inclus aproximativ 400 de copii din 22 de cluburi sportive . Inițiativa este implementată în cadrul proiectului " Olimpiada tinerilor transfrontalieră " , finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007-2013 .

Proiectul este implementat de către Agenția pentru Dezvoltare Regională și Centrul de Afaceri - Vidin , împreună cu Asociația " Calafat - Duyven . "

" Am acceptat cu inima deschisă hosting această Jocurile Olimpice . Mă bucur Piata Vidin este umplut cu oameni tineri, dornici de a arăta realizările lor sportive și moralul în timpul competiției " - Guergov a spus în discursul său . El a mulțumit organizatorilor nu numai pentru gazduirea Jocurilor Olimpice , dar , de asemenea, posibilitatea ca proiectul să fie montate 11 cluburi sportive din Vidin . Primarul dorit de excelență al participanților la cursele viitoare și numit : " Arata ca esti cel mai bun și merită momentul înstele mai mare eveniment sportiv pentru a veni ! Noroc ! Vidin vă urează bun venit ! "

Deschiderea Jocurilor Olimpice de prezenta primarului din orașul românesc Calafat Mircea Gutsal . El a dorit , de asemenea, sportivitate mare sportivilor și a menționat că acest eveniment arată încă o dată cât de puternice sunt legăturile între regiuni din Bulgaria și România de-a lungul Dunării .

Olympic Torch trecut Calafat și a fost transportat de către cei mai buni sportivi din Vidin și Dolj . Onoarea de a trece torța într -un pătrat " Bdintsi " in seara asta și să aprindă un foc de cruce mini Jocurilor Olimpice de atlet a scăzut la No. 1 în Vidin în 2012 Cvetelina Tsvetanova - de doua ori campioană mondială și europeană în Sambo .

La 2 la 4 octombrie la Vidin demonstrații viitoare și concursuri în diverse discipline sportive , iar următoarele trei zile la Jocurile Olimpice au fost transferate la Calafat .

GALERIE FOTO






Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.