Halloween party ideas 2015

Poliţiştii îi vor sancţiona pe şoferii care nu au maşinile echipate corespunzător.

Dacă şoferii nu se conformează şi conduc autoturismele pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, polei sau gheaţă, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarna, riscă amenzi usturătoare.

"Conducătorul auto care este depistat conducând un autovehicul pe un sector de drum acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polie, fără a avea montate anvelope destinate anotimpului de iarnă, riscă o amendă cuprinsă între 720 şi 1.600 lei. Totodată, i se va reţine certificatul de inmatriculare", a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.