Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat două persoane de sex masculin care au prezentat la controlul de frontieră două titluri de călătorie nemţeşti aparţinând altor persoane.

În data de 07.11.2013, ora 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen, două persoane de sex masculin care au prezentat la controlul de frontieră două titluri de călătorie nemţeşti.
Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele prezente la controlul de frontieră nu corespund cu cele din fotografii. În urma controlului amănunţit nu au fost găsite alte documente de identitate care să le aparţină.
Conform protocolului româno-bulgar, persoanele şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.