Halloween party ideas 2015

Liga a IV-a doljeană a avut programată la sfârşitul săptămânii trecute prima etapă a returului. Surpiza s-a înregistrat la Filiaşi, acolo unde echipa gazdă a terminat la egalitate cu Victoria Celaru, 1-1, în timp ce scorul etapei s-a înregistrat la Bistreţ, unde echipa gazdă, Dunărea, a făcut instrucţie cu Vânătorul Desa, echipă de care a trecut cu scorul de 7-1.

Preşedintele AJF Dolj spune că selecţiile organizate în acest an au fost benefice. Mulţi dintre jucătorii care au participat la acţiuni, au făcut saltul spre eşaloanele superioare.

„Cel puţin 10 jucători au plecat la ligile superioare. Asta înseamnă că judeţul Dolj are talente date să le descoperim şi să nu se piardă şi să le dăm posibilitatea acestor jucători să se afirme”, a spus Silviu Bogdan, preşedinte AJF Dolj.

În acest moment, primele trei poziţii în Liga a IV-a sunt ocupate de Dunărea Calafat şi Dunărea Bistreţ, cu câte 34 de puncte şi Recolta Ostroveni, cu 31 de puncte.

Sursa:www.digi24.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.