FRF a respins contestaţia selecţionatei Doljului

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Cupa Regiunilor se pare că s-a încheiat pentru reprezentativa de amatori a judeţului Dolj. Contestaţia pe care delegaţii doljeni au depus-o la finalul meciului cu selecţionata similară a Braşovului a fost respinsă de către Comisia de discplină a FRF, invocând articolele 26/3 şi 26/8 din ROAF, care o stabilesc drept neregulamentară. Reamintim că staff-ul doljean a acuzat, după partida cu Braşovul de pe teren propriu din urmă cu o săptămână, folosirea unor jucători care încălcau regulile competiţiei de către formaţia oaspete. Mai precis, s-a depus o contestaţie pentru dreptul de joc al lui Nazare, fotbalist ce a fost introdus la pauză şi care a evoluat în trecutul său pentru grupări profesioniste, iar acest lucru este interzis clar de regulamentul Cupei Regiunilor, fiind o competiţie destinată amatorilor.

Partida a fost decisivă pentru calificarea din grupe, iar braşovenii au câştigat tichetul pentru semifinale, ajutaţi de experienţa jucătorilor ce au prestat şi la un alt nivel. Doljenii au decis să atace victoria selecţionatei din Braşov la Comisia de disciplină, însă nici forul din capitală nu a fost de partea lor, respingând contestaţia depusă de aceştia.Astfel, reprezentativa Braşovului a disputat ieri semifinala în compania formaţiei din Prahova. Preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, a fost prezent la sediul FRF pe tot parcursul deliberării şi a fost uimit de decizia comisiei, iar acum aşteaptă o motivare clară în privinţa respingerii contestaţiei.

Nu ştiu sigur de ce ne-au respins contestaţia. Am înţeles că s-au legat de două articole din ROAF care ar fi făcut cererea noastră neregulamentară. Însă eu zic că am îndeplinit toate cerinţele atunci când am întocmit contestaţia. Cei din Braşov au şi recunoscut, în timpul şedinţei, faptul că au greşit, dar cred că aceia care au judecat cazul au luat această decizie deoarece n-au vrut să întârzie competiţia, FRF fiind nevoit să trimită către UEFA câştigătoarea până pe 23 noiembrie. Aştept o motivare şi poate voi depune recurs, să vedem ce mai putem rezolva. În orice caz, au fost meciuri bune pentru selecţionata noastră, care eu zic că a avut o prezenţă demnă.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Silviu Bogdan

Sursa:www.editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.