Se fac înscrieri pentru participare la expo auto de la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Asociatia LEGAL DRIVE organizeaza in data de 1 decembrie 2013, in premiera in mun.Calafat - Dolj , expozitie tuning auto si indemanare auto, cele 2 evenimente fac parte din campania Asociatiei Legal Drive denumita " Siguranta in Trafic Inseamna Viata"
Dorim ca impreuna cu reprezentanti politiei rutiere sa putem lansam un apel catre tinerii impatimiti ai sportului cu motor, apel ce consta in adoptarea unei conduite prudente si civilizate in trafic.
Asociatiei Legal Drive a decis sa declare liber la inscriere pentru participare la expo auto, taxa va fi de 30 lei, se vor forma 5 categorii de premiere :
- Aspect Interior - Loc 1 , 2 si 3
- Aspect Exterior - Loc 1 ,2 si 3
- Aspect Exterior non-tuning linie Clasica - Loc 1 , 2 si 3
- Sectiune Speciala 1 Dotare Hitech auto audio - Loc 1, 2 si 3
- Sectiune Speciala 2 Tuning & Facelift - Loc 1, 2 si 3
Toti participanti vor primi diploma de participare.
Ocupanti locurilor mentiune vor primi pe langa diplomo si o medalie.
Inscrierile se fac direct pe aceasta pagina, deoarece vrem transparenta totala in selectie.
Cei ce doresc sa participe sa posteze 2 fotografii cu auto, sa lase numarul de contact si numele complet si sa specifice localitatea.
Orarul de desfasurare :
Ora 9:30 – 9:45 strangerea tuturor participantilor la aceste evenimente langa parcarea bascov (intrare Calafat vis-a vis de Petrom)
Ora 9:50 – plecarea in coloana spre Calafat, vom intra pe strada strada Traian si vom continua pana la intersectia cu bulevardul Tudor Vladimirescu
Ora 10:00 – Intram cu autoturismele participantilor pe ( centru civic) bulevardul Tudor Vladimirescu , le vom aseza pentru expozitie.
Ora 13:00 - Vom pleca spre locatia de desfasurare a probei de indemanare( indecisa in acest moment)
Ora 17:00 - Vom pleca spre holelul Amfitheatru, loc unde se va desfasura premierea participantilor.
Pentru orice informatie referitoare la acest eveniment : 0767 244 373 Chipirlin Madalin Costinel - Presedinte - Asociatia Legal Drive

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.