Halloween party ideas 2015

Un tânăr de 18 ani din Băilești, a provocat un accident de circulație, ieri după-amiază, din cauza neatenției. Tânărul, la volanul unui Opel, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj și a lovit un alt Opel, o tânără de 27 de ani fiind rănită.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri după amiază, în jurul orei 16.15, în Băileşti, Radu Răduț, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Opel Astra, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga intrând în coliziune cu un alt autoturism Opel, condus în acelaşi sens de Cosmin Papară, de 30 ani, tot din Băilești. Soția șoferului celui de-al doilea autoturism, Ramona Papară, de 27 de ani, din localitate, a fost rănită în urma impactului.

„Poliţiştii au întocmit în cauză şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.