Halloween party ideas 2015

Trei tone de plante furajere au ars ieri într-un incendiu izbucnit în localitatea doljeană Moţăţei. Plantele aparţineau unui bărbat din loicalitate. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, la faţa locului a intervenit Detaşamentul  Pompieri Calafat cu două autospeciale cu apă şi spumă, care a constatat că exista posibilitatea de propagare la anexele gospodareşti.
Potrivit pompierilor, cauza izbucnirii incendiului a fost "folosirea sursei de apindere pentru generarea incendiului (foc deschis în spaţii deschise)".

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.