Vacanţă pentru învăţământul preşcolar şi primar

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În perioada 2-10 noiembrie a.c., elevii din învăţământul primar şi preşcolar vor intra în vacanţă. Cei din învăţământul gimnazial şi liceal vor continua să meargă la şcoală până pe 20 decembrie.

Conform calendarului cu privire la structura anului şcolar 2013-2014, prima vacanţă este destinată doar elevilor incluşi în clasele primare şi preşcolare. Astfel, elevii vor avea o pauză de cursuri timp de o săptămână, mai precis în perioada 2-10 noiembrie. Ceilalţi elevi din cadrul învăţământului preuniversitar vor continua să meargă la şcoală.

Vacanţa de iarnă va începe de sâmbătă, 21 decembrie 2013, şi se va încheia duminică, 5 ianuarie 2014, cursurile la clasă fiind continuate până la data de 31 ianuarie 2014. De la 1 februarie, toţi elevii vor avea parte de o săptămână de vacanţă intersemestrială. Semestrul al II-lea va începe la 10 februarie 2014 şi se va încheia vineri, 11 aprilie 2014. Săptămâna 7-11 aprilie 2014 este rezervată pentru programul educaţional “Şcoala Altfel”, apoi elevii vor intra în vacanţa de primăvară care va dura până pe 22 aprilie. Cursurile la clasă vor fi continuate până pe 20 iunie 2014, iar vacanţa de vară va începe pe 21 iunie 2014 şi va dura până pe 14 septembrie 2014.

La clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar are 37 de săptămâni, din care durata cursurilor este de 33 de săptămâni, patru dintre ele fiind dedicate desfăşurării examenului naţional de bacalaureat. Cursurile claselor terminale se vor încheia în data de 30 mai 2014.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.