Şapte sirieni depistaţi ascunşi în plafonul unei autoutilitare la PTF Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat şapte cetăţeni sirieni care intenţionau să intre ilegal în România, ascunşi într-un locaş special amenajat, în plafonul unei autoutilitare condusă de un cetăţean bulgar;
Pentru a ajunge ilegal in tari din Spatiul Schengen, sirienii au platit unor calauze aproximativ 5000 de euro fiecare.

În data de 24.12.2012, ora 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul bulgar Yuksel M., în vârstă de 27 ani, care conducea o autoutilitară marca Merceds.
În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport în urma căruia au descoperit, ascunşi, într-un locaş special amenajat, în plafonul autoutilitarei, şapte cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 17 şi 32 ani, care intenţionau să intre ilegal în ţară.
În cadrul primelor cercetări a rezultat faptul că persoanele în cauză au plecat în urmă cu căteva luni din Siria şi au plătit unor călăuze din tara de origine suma de aproximativ 5.000 euro de persoană. Cei in cauza au declarat ca aveau ca destinaţie finală a calatoriei ilegale ţări precum Germania şi Franţa.
În baza protocolului româno-bulgar, cetăţenii sirieni, şoferul bulgar şi autovehiculul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale cer se impun.



Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.