Halloween party ideas 2015

Corporația de internet Yahoo! a anunțat joi că a identificat 'un efort coordonat pentru a pătrunde în mod neautorizat' la conturi ale mesageriei sale Yahoo Mail, scrie AFP.

Lista numelui utilizatorilor și a parolelor folosite pentru acest atac au fost probabil obținute de la un terț, a precizat grupul pe site-ul său, adăugând că nu deține 'nicio dovadă că au fost obținute direct' din propriile sisteme.

Yahoo! a dat asigurări că a luat imediat măsuri pentru a-și proteja pe utilizatorii, printre care solicitându-le să își schimbe parola pentru conturile afectate, dar și pentru a bloca viitoare atacuri contra serviciilor sale.

Grupul a precizat că, de asemenea, cooperează cu forțele de ordine pentru a-i identifica și urmări în justiție pe autorii atacului.

Sursa: AGERPRES

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.