Patru migranţi sirieni descoperiţi că traversau fluviul Dunărea dinspre Vidin spre Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În data de 30.12.2013, ora 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat, judeţul Dolj, au observat pe direcţia km flv 800, cu ajutorul aparaturii din dotare, o ambarcaţiune care traversa fluviul Dunărea dinspre Bulgaria spre România şi din care au coborât patru persoane.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie care a condus persoanele în cauză la sediul S.P.F. Calafat pentru cercetări. Astfel, s-a stabilit  că acestea sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 ani. În cadrul primelor cercetări s-a stabilit faptul că migranţii au plecat la începutul lunii decembrie din Siria şi au plătit unor călăuze suma de 6.000 de persoană pentru a ajunge în Germania.

De asemenea, în apropierea locului unde a fost observat grupul de persoane a fost depistat un taxi, condus de  cetăţeanul român Marian A. în vârstă de 35 de ani, care avea rolul de a-i transporta pe cei patru migranţi până în municipiul Timişoara.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor sirieni dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, iar şoferului pentru racolarea, îndrumarea sau călăuzirea uneia sau mai multor persoane în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat. Conform protocolului româno-bulgar, migranţii au fost predaţi autorităţilor de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.