Programul Leonardo da Vinci la COLEGIUL TEHNIC ,,ȘTEFAN MILCU,,

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Însuşirea de biotehnologii moderne în creşterea animalelor

Proiectul de mobilitate Leonardo da Vinci intitulat „Însuşirea de biotehnologii moderne în creşterea animalelor” este realizat în vederea dezvoltării abilităţilor practice şi a competenţelor profesionale la nivel european a unui grup de elevi de la Colegiul Tehnic „Ştefan Milcu” Calafat .

Echipa de proiect este formată din profesor Bora Constantin Dan, director al Colegiului Tehnic Ştefan Milcu Calafat, responsabil cu managementul, organizarea stagiului, monitorizarea stagiului, organizarea si monitorizarea pregătirii pedagogice, lingvistice şi culturale a participanţilor, certificarea participanţilor, valorizarea rezultatelor proiectului, evaluarea proiectului şi întocmirea raportului final; profesor Prof. Nacu Gabriel Octavian, director adjunct Colegiul Tehnic ,,Ştefan Milcu, – responsabil comunicarea cu participantii, comunicarea cu Agenţia Natională şi cu partenerii externi,  asigurarea  transportului  şi sejurului pentru participanţi, operarea în baza de date Mobility tools, acordarea  suportului tehnic pentru redactarea rapoartelor de către  participanţi si  tehnoredactarea documentelor legate de mobilitatea participanţilor; prof. Popa Aneta, medic primar veterinar, profesor de specialitate Colegiul Tehnic ,,Stefan Milcu”, – responsabil cu conţinutul formării profesionale şi întocmirea Acordului de formare, selecţia participanţilor, evaluarea rezultatelor formării, diseminarea informatiilor despre proiect, întocmirea rapoartelor de către participanţi şi  validarea stagiului pentru participanţi; economist Tudora Cristian, contabil Colegiul Tehnic ,,Ştefan Milcu”, – responsabil cu executia bugetului proiectului şi întocmirea raportului financiar.

Activitatea proiectului este dedicată profilului „Resurse naturale si protecţia mediului”. Elevii implicaţi vor participa la un stagiu de formare profesionala în Italia . Durata proiectului este de trei săptămâni şi se va desfăşura in perioada 20 mai – 9 iunie 2014 cuprinzând un numar de 90 de ore de pregatire practică în favoarea dezvoltării abilităţilor practice ale elevilor implicaţi în acest proiect.

Sursa:www.stmilcu.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.