Halloween party ideas 2015


Statul nu va mai pune sigilii pe cazanele de tuica ale taranilor, insa acestia vor fi obligati sa declare, pe propria raspundere, cantitatea de tarie produsa in gospodarie, pentru a fi accizata.

Pentru tuica si rachiurile de fructe destinate consumului propriu al unei gospodarii individuale, in limita unei cantitati echivalente de cel mult 50 de litri de produs/an, cu concentratia alcoolica de 100% in volum, nivelul accizei datorate reprezinta 50% din cota standard a accizei aplicate alcoolului etilic, respectiv 500 euro/hl alcool pur. Un proiect de act normativ stipuleaza ca proprietarii de gospodarii au obligatia de a anunta statul cat rachiu sau tuica au produs (in termen de trei zile de la finalizarea procesului de productie) si de a solicita sa le fie calculat nivelul accizei datorate statului.

Sursa:www.enational.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.