Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean georgian care s-a prezentat la controlul de frontieră cu paşaportul altei persoane.

În data de 22.02.2014, ora 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, la volanul unui autoturism marca Opel, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport eliberat de autorităţile georgiene.
Procedând la verificarea documentului, lucrătorii noştri au constatat că persoana prezentată  la controlul de frontieră nu corespunde cu cea din fotografie.

 În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana  în cauză este cetăţeanul georgian Merabi T., în vârstă de 56 ani. Acesta a declarat că paşaportul cu care s-a prezentat la controlul de frontieră este al unui prieten şi l-a încurcat din greşeală la plecare în călătorie.

Cetăţeanului georgian i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trecerea ilegală a frontierei de stat, acesta urmând a fi predat autorităţilor competente în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.