Ciupercenii Noi: Alimentarea cu apă se apopie de finalizare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
La 100 de kilometri de Craiova, comuna doljeană Ciupercenii Noi reuşeşte să se menţină pe linia de plutire în ciuda crizei economice. Primarul, Gheorghe Mungiu, spune că avut noroc atât de fonduri guvernamentale dar şi europene, care au fost de mare ajutor în dezvoltarea localităţii, dar spune că eforturi se fac în continuare pentru a pune la punct şi alte proiecte. “În anul 2012 au început lucrările de alimentare cu apă în localitate şi urmează să le finalizăm în acest an. Este vorba de o lucrare pe fonduri guvernamentale în valoare de 52 de miliarde lei vechi. De asemenea, tot din fonduri guvernamentale – 82 de miliarde lei vechi – avem şi proiectul de introducere a canalizării în cele două sate – Ciupercenii Noi şi Smârdan. Abia atunci când apa şi canalizarea vor fi puse la punct vom depune un proiect şi pentru a începe asfaltarea, le facem pe rând dar vor fi lucrări de calitate cu care să ne mândrim”, a spus primarul localităţii Ciupercenii Noi, Gheorghe Mungiu.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.