Curte Zamfir: Trei ani cu suspendare după ce a încercat să mituiască un polițist cu 120 de euro

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Curte Zamfir, bărbatul din Calafat care a vrut să mituiască un polițist cu 120 de euro ca să-și ia permisul înapoi a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Dolj la 3 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 6 ani. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Curte Zamfir, de 42 de ani, din Calafat, a fost trimis în judecată pe 24 octombrie 2013 pentru dare de mită, după ce a fost prins în flagrant încercând să-l mituiască pe agentul Alin Alexie, de la Postul de Poliție Radovan cu 120 de euro. Polițistul îi reținuse, pe 8 octombrie 2013, permisul de conducere după ce l-a prins trecând cu mașina pe culoarea roșu a semaforului electric.

Ieri, Tribunalul Dolj l-a găsit vinovat pe doljean și l-a condamnat pentru dare de mită la 3 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 6 ani. Bărbatul, care a petrecut patru zile în arestul IPJ Dolj după ce a fost prins în flagrant, trebuie să respecte o serie de obligații în această perioadă, altfel va ajunge din nou după gratii.

“Condamnă inculpatul Zamfir Curte la pedeapsa de 3 ani închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 3 ani închisoare pe durata termenului de încercare de 6 ani. Inculpatul trebuie sa respecte următoarele masuri de supraveghere si obligaţii :

  • sa se prezinte la datele fixate de Serviciul de Probaţiune de pe langa Tribunalul Dolj, conform programului întocmit de aceasta instituţie; 
  • sa anunţe in prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţa sau locuinţa, si orice deplasare care depaseste 8 zile precum si întoarcerea; 
  • sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca; 
  • sa comunice informaţii de natura a putea fi controlate mijloacele sale de existenta, sa nu schimbe domiciliul sau reşedinţa avuta sau sa nu depaseasca limita teritoriala a tarii decât in condiţiile fixate de instanţa de judecata. Cu apel. Pronunţată în şedinţa publică de la 31.01.2014″, se arată în încheierea de ședință a Tribunalului Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.