Podul Calafat - Vidin crește oportunitățile de turism din regiunea Calafat, Vidin şi Zajcar din Serbia

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Podul Calafat - Vidin crește oportunitățile de turism, în special în regiunea de frontieră din Vidin, orașul românesc Calafat și orașul sârbesc Zaicear a spus la Radio "Focus" - Vidin Eftim Stefanov, care este presedinte al Business centru - Vidin.
El a spus că, din păcate, marii tour-operatori alege destinatii deja stabilite, și nu fac publicitate și nu lucrează pentru destinații, cum ar fi orașele de frontieră învecinate și Vidin. "O perioadă de trei orașe de frontieră din Vidin, Calafat și Zajcar oferă multe oportunități pentru dezvoltarea de pachete comune care permit tur, atunci când vine vorba de turism organizat. Planul de a face un tur pentru jurnalisti şi operatori de turism din Bulgaria și Serbia au legătură cu turismul. Acest turism spus biatlon turism ", a spus Stefanov.

 El a subliniat că prin intermediul  podului Calafat - Vidin are potențialul de dezvoltare a turismului cu bicicleta de-a lungul dunări. "Aceste posibilități există încă, a organizat deja astfel de evenimente din trecut, cum ar fi ciclism de la București la Belgrad sau excursii organizate cu bicicleta de la Vidin la Belgrad", a adăugat el de centrul de afaceri. El a subliniat că în domeniul turismului cu bicicleta, de obicei, forma grupuri mici care se organizează. Potrivit acestuia, nu este încă exploatat pe deplin oportunitățile oferite de Dunăre organizarea de diverse atractii turistice de-a lungul râului. Podul Calafat - Vidin va oferi o oportunitate pentru mulți oameni din zona de frontieră pentru a găsi unul dintre satele românești de-a lungul Dunări.

Sursa:Radio Focus

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.