Halloween party ideas 2015

Liderul primei divizii judeţene, Dunărea Calafat a făcut astăzi încălzirea pentru disputa de mâine cu Metropolitan Işalniţa. 

Antrenorul calafetenilor, George Uşurelu a efectuat dimineaţă de la 9.30 un antrenament fizic la stadion, iar două ore jumate mai târziu pe 11 dintre jucătorii săi i-a deplasat pentru un amical la Basarabi. În satul care aparţine de municipiul Calafat, Uşurelu a făcut o formaţie combinată din jucătorii săi şi cinci din lotul celor de la Basarabi în primul unsprezece: Catană – Toană (Basarabi), Ganea, Logoviceanu (Basarabi), Poenaru – Căldăraru, Călala (Basarabi) – Mihalache – Pârjol, Moldoveanu (Basarabi), Ietegan (Basarabi) care a învins formaţia locală de liga a şasea cu scorul de 4-3 prin golurile reuşite de Moldoveanu (2), Voicu şi Ietegan. În partea a doua, mai exact în ultimele 20 de minute, tehnicianul divizionarei D a mai utilizat cinci dintre jucătorii Dunării Sârbu, Titu, Dorobanţu, Riza şi Voicu, primii patru fiind jucători de bază ai liderului. “A fost un antrenament bun pentru jucătorii mai tinerii, cărora le-am dat ocazia să aibă mai multe minute de joc”, a spus Uşurelu.

Sursa:sportuloltenesc.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.