Un bărbat de 34 de ani, din Baileşti a fost reţinut 24 de ore, pentru contrabandă cu țigări

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Un barbat de 34 de ani, din Bailesti a fost retinut pentru 24 de ore, sub aspectul dupa ce politistii de la Investigarea Fraudelor  au descoperit in autoutilitara condusa de acesta,  pe strada Dunarii din Craiova, peste 5000 de pachete de tigari  fără timbru de marcaj .

În noaptea de 13/14.02.2014, poliţiştii l-au introdus în arestul inspectoratului, pe bază de ordonanţă de reţinere, pe B.Cristian, 34 de ani, din Băileşti, Dolj acesta fiind suspectat de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj şi ofiţeri specialişti ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Dolj, B.Cristian a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, pe Calea Dunării din Craiova, în care se aflau 5000 pachete ţigări fără timbru de marcaj.
Din investigaţii a rezultat faptul că bărbatul urma să comercializeze cele 100 000 ţigarete, în valoare totală de 38 000 lei, în diferite locaţii din judeţul Dolj.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi cel în cauză să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, autoutilitară folosită la comiterea faptei fiind indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Sursa:ziuadedolj.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.