Halloween party ideas 2015

Condamnarea lui Gică Popescu i-a mobilizat pe concitadinii din Calafat! Fosta echipă unde Popescu a început fotbalul strânge semnături pentru graţierea acestuia. De asemenea, pe internet a fost lansată o petiţie care solicită acelaşi lucru.

Apropiaţi ai lui Gică Popescu, dar şi mulţi simpatizanţi ai acestuia vor să obţină graţierea fostului căpitan al echipei naţionale. Popescu a fost condamnat în “Dosarul Transferurilor” la trei ani şi o lună de închisoare.

Componenţii echipei de fotbal din Calafat, acolo unde Gică Popescu a început să joace fotbal, strâng semnături pentru graţierea acestuia. De asemenea, pe internet a fost creată petiţia “Graţiere pentru Gică Popescu”.

Aici puteţi semna petiţia on-line: 

Graţiere pentru Gică Popescu

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.