Proiectul „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din GAL Calafat” a fost lansat luni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Luni, 10 martie a.c., la Calafat a avut loc conferinţa de lansare a proiectului „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din Grupul de Acţiune Locală Calafat”, în cadrul căreia reprezentanţii localităţilor din GAL Calafat au fost informaţi cu privire la obiectivele şi calendarul activităţilor proiectului.

De asemenea, în cadrul conferinţei de lansare au fost stabilite localităţile din teritoriul G.A.L. Calafat unde se vor organiza întâlnirile de informare şi difuzare de cunoştinţe în rândul beneficiarilor finali privind schemele de sprijin PAC. În cadrul acestor întâlniri persoanele interesate se vor putea înscrie pentru a participa gratuit la cursuri şi se va realiza analiza nevoilor lor de formare. Proiectul „Dezvoltarea competenţelor antreprenorilor rurali din Grupul de Acţiune Locală Calafat” – finanţat cu 67.011 lei de la Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi cu 3.527 lei de la Bugetul de Stat, prin măsura 41 111 din cadrul Planului de Dezvoltare Locală a Grupului de  Acţiune Locală Calafat- are ca scop creşterea capacităţii de implementare a proiectelor finanţate prin fonduri F.E.A.D.R. în rândul grupului ţintă din cadrul teritoriului G.A.L. Calafat şi va fi implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale în perioada  martie – mai  2014.

Misiunea Fundaţiei pentru Dezvoltarea Economiei Sociale este aceea de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor dezavantajate din Europa Centrală şi de Sud-Est prin sprijinirea structurilor economiei sociale din regiune.  Printre obiectivele organizaţionale ale FDES se află şi creşterea numărului de întreprinderi sociale în regiune şi dezvoltarea spiritului antreprenorial al grupurilor dezavantajate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă în comunităţile lor.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.