Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul (Punctului de Trecere a Frontierei) PTF Calafat au depistat o femeie, cetățean sirian, care a vrut să intre în România prezentând un titlu de călătorie eliberat de autorităţile suedeze care nu îi aparţinea. Femeia a fost returnată pe teritoriul Bulgariei.

Potrivit reprezentanților Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Dolj, vineri, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volkwagen, patru persoane de origine arabă care au prezentat la controlul de frontieră titluri de călătorie eliberate de autorităţile suedeze. La verificarea documentelor, polițiștii de frontieră au constatat că una din persoane nu corespunde cu cea din fotografie. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cetăţean  sirian de sex feminin, Fatma A., în vârstă de 77 de ani. Aceasta a declarat că a intrat ilegal, în urmă cu două luni, din Turcia în Grecia, fiind preluată ulterior de un conaţional cu care călătorea spre Occident. Persoanei în cauză i s-a întrerupt călătoria şi conform protocolului româno-bulgar a fost predată autorităţilor de frontieră bulgare pentru continuarea verificărilor.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.