Halloween party ideas 2015

O armă automată Kalaşnikov, ascunsă într-un autoturism care s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei de la podul Calafat-Vidin, pe sensul de ieşire din Bulgaria, a fost confiscată de vameşii şi poliţiştii de frontieră bulgari, a anunțat astăzi Agenţia Vamală de la Sofia, într-un comunicat de presă.

În autoturismul respectiv, care a sosit la punctul vamal în primele ore ale zilei de luni, se aflau doi bulgari, care au fost şi ei reţinuţi.

Comportamentul neliniştit al acestora a atras atenţia angajaţilor care efectuau controlul de frontieră şi maşina a fost supusă unei verificări detaliate.

În urma acestui control, a fost găsită o armă automată cu trei încărcătoare şi o pungă de plastic cu gloanţe.

Sursa:evz.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.