Halloween party ideas 2015

Un bărbat şi fiul acestuia, în vârstă de 13 ani, au fost opriţi în Vama Calafat după ce aceştia încercau să părăsească ţara fără acordul mamei minorului.

Miercuri seara, la orele 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Florin R., în vârstă de 46 de ani, ca pasager într-o maşină, alături de alte patru persoane. Cu ocazia controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă între scaunul din dreapta faţă şi bancheta din spate, o persoană de sex masculin. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana în cauză este un minor, în vârstă de 13 ani, cetăţean român, fiul lui Florin R. Bărbatul a declarat că a încercat să îşi scoată ilegal fiul din ţară deoarece paşaportul minorului era expirat şi nu avea acordul mamei. Ei intenţionau să ajungă în Italia. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei tatălui şi fiului, iar în cauză au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecerea frauduloasă a frontierei de stat, urmând a fi luate măsurile legale.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.