Calafat: Pistol cu bile, confiscat de la un bărbat de 61 de ani

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit un cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară un pistol cu bile fără documente legale. 

Bărbatul a declarat că l-a cumpărat de la un magazin din Bulgaria şi că nu ştia că trebuia să deţină documente pentru a-l putea introduce legal în ţară.  Constantin F., în vârstă de 61 de ani, s-a întors pe jos dintr-o plimbare în Bulgaria, iar în urma controlului efectuat la frontieră, poliţiştii au descoperit că bărbatul avea asupra lui un pistol cu bile marca EKOL, de calibru 9 mm şi un dispozitiv metalic pentru artificii pentru care acesta nu deţinea autorizaţie legală.

“Persoana în cauză a declarat că a cumpărat arma de la un magazin din Bulgaria, neavând cunoştinţă despre documentele legale necesare pentru introducerea acesteia în ţară. Poliţiştii de frontieră au reţinut pistolul şi dispozitivul pentru artificii în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării“, a precizat cms. şef Ivănoiu Romică, purtător de cuvânt al STPF Dolj.

Sursa:craiovaforum.ro
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.