Halloween party ideas 2015

Aveţi grijă pe cine invitaţi să vă intre în casă. O doljeancă din Calafat a rămas fără bijuteriile din aur. Femeia le ţinea într-un sertar, în dormitorul de la etajul casei. I-au fost furate de un craiovean care fusese la ea în casă, la o petrecere.

 În data de 25.05.2014, ora 22.00, lucrători ai Poliţiei Calafat au fost sesizaţi de către P. ELENA, din localitate cu privire la faptul că în după-amiaza aceleiaşi zile, persoane necunoscute, i-au sustras din locuinţă mai multe bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 8.000 lei. Echipa operativă ajunsă la faţa locului a constatat că bijuteriile au fost sustrase din dormitorul situat la etajul locuinţei, dintr-un sertar, iar în urma cercetărilor a fost a rezultat faptul că acestea au fost sustrase de către V.MĂDĂLIN, 34 de ani, din Craiova, persoană ce a avut acces în locuinţă întrucât a participat la o petrecere.
IPJ Dolj

Hoţul a fost prins în Craiova de poliţiştii Secţiei 3 şi apoi preluat de cei de la Calafat.
Cercetările se continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.