Halloween party ideas 2015

La Muzeul de Artă din Calafat va avea loc vineri 13 iunie, ora 11.00, vernisajul expoziţiei „Istoria benzii desenate din România”. Evenimentul este organizat de Muzeul de Artă din Craiova, cu sprijinul lui Dodo Niţă, cunoscut colecţionar şi critic de benzi desenate, și al graficianului Gabriel Bratu, vicepreședinte al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România.

Potrivit organizatorilor, vor fi expuse 35 de lucrări reprezentative, începând din 1924 până în prezent, cuprinzând cele mai importante nume ale benzii desenate româneşti, de la Ary Murnu şi Marin Iorda până la Andrei Moldovan şi Alex Talambă. Parte din lucrări a fost prezentată și la „Muzeul Benzii Desenate din România”, deschis pe data de 16 mai la Craiova. La Galeria „ARTA” a Uniunii Artiștilor Plastici din România au fost expuse atunci planşe şi desene originale, serigrafii, afişe şi albume ale celor mai reprezentativi 50 de autori de BD români sau de origine română.

Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.