Halloween party ideas 2015

În noaptea de 08/09.07.2014, în jurul orei 01:00, în comuna Desa, pe D.J. 553, C.IULIAN, 31 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj în timp ce conducea un autoturism, având permisul reţinut, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de T.FLORIN, 20 de ani, din localitate. Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Cei doi şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui T.FLORIN, iar pentru celălalt conducător auto a rezultat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expira.

Lui C.IULIAN i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere cu permis suspendat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.