Halloween party ideas 2015

Lucrători ai Secţiei  9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi ieri de către un bărbat de 47 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că, în perioada 21 aprilie -21 iulie, persoane necunoscute,  au pătruns prin efracţie în locuinţa pe care o deţine în comuna Cetate, judeţul Dolj, de unde au sustras mai multe bunuri.

Echipa de cercetare ajunsă la faţa locului a constatat că din locuinţa părţii vătămate a fost sustrasă o butelie de aragaz şi aparatură electronică, în valoare totală de 900 de lei. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul în persoana unui minor, de 15 ani, din comuna Cetate, Dolj, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru savârsirea infracţiunii de furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.