Tabăra Internaţională de muzică folk de la Calafat se desfăşoară în perioada 1 - 8 august

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În perioada 1-8 August 2014 va avea loc în Municipiul Calafat a 17 ediţie a celui mai mare eveniment anual de muzică Folk şi poezie din România, sufletul acestui eveniment este binecunoscutul la nivel naţional şi nu numai, cantautorul de muzică folk, părintele folk-ului oltenesc , DAN VANĂ . 

Evenimentul se numeşte ” TABĂRA NAŢIONALĂ (cu participare internaţională) DE MUZICĂ FOLK ( (şi nu numai ) şi POEZIE de la Calafat” , locaţia : platoul din curtea Muzeului De Artă Şi Etnografie Palatul Marincu Calafat”, cu precizarea că în caz de vreme nefavorabilă (ploaie şi alte nedorite calamităţi) se va. cânta în interiorul muzeului unde este o foarte bună acustică.

Organizatorii acestui eveniment : Primăria Municipiului Calafat , Consiliul Local Calafat, Casa De Cultură Calafat , A.P.L.O.M.B. Calafat (şi alţi oameni de suflet care se alătură şi cu sufletul şi material la reuşita evenimentului).

Sunt aşteptaţi aici marile nume ale muzicii folk din România şi nu numai, în nişte recitaluri care se anunţă a fi extraordinare .
Ca în fiecare an vor avea loc diverse activităţi specifice ”Taberei Folk”, cum ar fi: lansări de carte (fie versuri , fie proză) , lansări de albume muzicale (CD-uri) , spectacole de zi în Centrul Civic din Calafat, focuri de tabăra şi alte activităţi care se vor organiza pe parcursul celor 8 zile de festival.

Oameni din toate colţurile lumii şi localnici , iubitori de muzică adevărată, uniţi-vă în cuget şi simţire şi veniţi în număr cât mai mare.Printre invitati se vor afla Ioan Gyuri Pascu , Ducu Bertzi , Horia Solcanu , George Stanca , Mircea Bodolan si altii.

Preluat:ziaruldecalafat.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.