Calafatul vrea să păstreze victoriile

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Uşurelu nu concepe un pas greşit la Desa, având în vedere valoarea lotului şi jocul echipei. 

Calafetenii au pornit ca din tun campionatul cu o victorie la scor, pe teren propriu, în faţa Amaradiei Melineşti. În acest an, Dunărea Calafat pare principala favorită la titlul judeţean şi respectiv calificarea la baraj, aşadar elevii lui Uşurelu trebuie să fie precauţi la fiecare partidă.
Gruparea de la malul Dunării îşi va desfăşura reprezentaţia din a doua etapă astăzi, deoarece meciul acesteia de la Vânătorul Desa a fost devansat de la programul iniţial la cererea formaţiei din Desa, din cauza unor probleme locale.

Astfel, începând cu ora 18, runda secundă din primul eşalon doljean se va încheia cu întâlnirea din Vânătorul Desa şi Dunărea Calafat, duel ce se vrea câştigat fără emoţii de gruparea vizitatoare.

Vom juca marţi (n.r astăzi) pentru că ne-au rugat cei de la Desa să amânăm partida din cauza unor probleme la echipă. Am început bine, am câştigat categoric în faţa unei echipe accesibile, dar trebuie să continuăm în aceeaşi notă. Ne antrenăm zi de zi, ne comportă ca o echipă profesionistă, anul ăsta trebuie să fie al nostru, să intrăm la baraj. Mâine (n.r astăzi) vom întâlni o echipă mediocră, de mijlocul clasamentului, sper să nu întâmpinăm probleme. Nu avem voie să pierdem, trebuie să continuăm să câştigăm şi să ne menţinem în fruntea clasamentului.
A declarat George Uşurelu, tehnicianul Calafatului

Altfel, Vânătorul Desa a pierdut la scor în prima etapă, la Progresul Segarcea, şi nu ar trebui să reprezinte o nucă tare pentru calafeteni.
Dunărea nu se va putea baza pentru meciul de azi pe un singur jucător, Roşianu, care acuză uşoare dureri, restul colectivului fiind apt pentru efort.

Sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.