Halloween party ideas 2015

PS. Şi azi-noapte magazinul a mai fost spart. Se pare ca prejudiciul este mai mare decât noaptea trecută. Vom reveni cu mai multe informaţii.

La data de 28.08.2014, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost identificaţi şi conduşi pentru audieri C. Marian, de 18 ani şi D.M., de 17 ani, ambii din Calafat.

Din investigaţii, poliţiştii au reţinut în sarcina acestora faptul că, în noaptea de 27 spre 28.08.2014, au pătruns prin efracţie în incinta unui magazin de unde au sustras ţigări, cartele telefonice şi bani, în valoare totală de 2.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat, în proporţie de 95% şi restituit părţii vătămate, iar prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt şi autorii altor două infracţiuni de furt.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca cercetările să fie continuate în vederea stabilirii activităţii infracţionale.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.