Doljeni cercetaţi pentru infracţiuni de furt

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În data de 18.08.2014, ora 04.30, o patrulă  din cadrul Poliţiei Calafat în timp ce executa serviciul în filtrul rutier pe DN 56, în satul Basarabi, au depistat doi tineri care, în timp ce se deplasau cu un moped, la vederea echipajului l-au abandonat şi au fugit.

Poliţiştii au reuşit prinderea lui M.ELVIS, 18 ani, din comuna Cetate, judeţul Dolj, stabilind faptul că acesta era însoţit de către C.IONUŢ, 20 ani, din aceeaşi comună.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că aceştia, cu puţin timp înainte de a fi depistaţi de poliţişti, au sustras mopedul din curtea locuinţei lui P.MARINEL, din Calafat, sat Golenţi.

Prin extinderea cercetărilor poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit faptul că M.ELVIS şi C.IONUŢ, în noaptea de 17/18.08.2014, au sustras din cinci autoturisme radiocasetofoanele şi CD player-ele auto. Totodată, aceştia au sustras şi un  autoturism care l-au abandonat după circa 400 m.

Prejudiciul creat în valoare totală de aproximativ 3500 lei a fost recuperat în proporţie de 95 % şi restituit părţilor vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, furt de folosinţă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Luni seara, în jurul orei 23.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi a fost sesizată prin SNUAU 112 de către  S.IONUŢ, din localitate, cu privire la faptul că P.IONUŢ,  29 ani, din comuna Brădeşti, sat Răcarii de Jos i-a sustras autoturismul profitând de faptul că nu era încuiat, iar cheile erau în contact.

La scurt timp, cel în cauză, pe fondul stării de ebrietate şi a lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod şi a intrat cu autoturismul în şanţ. P.IONUŢ a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii ajunşi la faţa locului, rezultând o alcoolemie de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis, dar şi distrugere.

Sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.