Halloween party ideas 2015


În urma precipitațiilor căzute în această dimineaţă,prefectul județului Dolj, Nicolae Sorin Răducan împreună cu reprezentanții  ISU Dolj, Col. Păsărică Alexandru și ABA Jiu,  dir. Tălău Marin, au verificat zonele critice din localitatea Sălcuța, sat Mîrza, unde au dispus măsuri de urgență pentru evacuarea  apei din locuințele afectate de ploile torențiale căzute în această dimineaţă. Pentru această activitate s-au folosit trei motopompe, un autocamion și 20 de subofițeri.

Autorităţile au mai intervenit şi în localitatea Ciupercenii Noi pentru evacuarea apei din gospodării, provenită din ploi și de pe versanți. 

În municipiul Craiova, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei strânse de la cantitatea mare de precipitaţii pe stăzile Homer şi Eliza Opran. 

De asemenea, autorităţile au desfăşurat acţiuni de evacuare a apei pe străzile Dunării şi Jiului din Calafat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.