Podul de la Calafat atrage noi investiţii în zonă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Intensificarea traficului în zona Calafat-Vidin ca urmare a finalizării construcţiei podului atrage investitori. Azalis Gaz va inaugura marţi, la jumătatea distanţei dintre Craiova şi Calafat, cea mai modernă staţie de benzină, motorină şi GPL a societăţii.

Investiţia se ridică la 500.000 de EURO plus TVA, suma venind exclusiv din surse proprii, şi se adresează conducătorilor auto care circulă către Bulgaria şi Grecia şi în sens invers prin punctul de trecere Calafat-Vidin, cât şi agricultorilor.

Staţia comercializează benzină 95, 98, motorină, motorină cu debit mărit pentru tiruri şi GPL, şi este prevăzută cu parcare pentru autoturisme şi tiruri, pompe moderne, dar şi cu un magazin general şi o zonă gastro, cu produse de patiserie şi sandvişuri.


Investiţia Azalis Gaz a atras înfiinţarea a 15 locuri de MUNCĂ, angajaţii staţiei fiind locuitori ai comunei Perişor. Reprezentanţii societăţii atrag atenţia asupra importanţei creării de locuri de muncă în zonă, în special în contextul în care investiţiile sunt puţine, iar localnicii nu au posibilităţi de angajare. „Şeful de staţie are 23 de ani şi nu a mai lucrat niciodată până acum. Este proaspăt absolvent de facultate. Am preferat să găsim oameni din Perişor, chiar dacă nu au experienţă, şi să îi înscriem într-un program de training pentru a fi pregătiţi“, au menţionat reprezentanţii Azalis. Odată cu deschiderea acestei staţii, societatea va depăşi numărul de 100 de angajaţi.

Azalis Gaz face parte din grupul ADE GAS şi este o societate cu capital 100% românesc, cunoscută în Dolj pentru comercializarea de benzină, motorină şi GPL. Azalis comercializează carburanţi de cea mai bună calitate, de la producători de renume din ţară, fiind una dintre puţinele societăţi din domeniul petrolier care nu aparţin marilor companii.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.