Razie de amploare a poliţiştilor doljeni, în weekend

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În noaptea de 02/03.08.2014, în judeţul Dolj, poliţiştii au organizat şi executat o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a încălcării regulilor de circulaţie şi a altor fapte antisociale, urmărindu-se astfel asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Peste 140 efective, printre care poliţişti şi jandarmi, au acţionat în mediul rural, în localităţile din responsabilitatea Poliţiilor municipale Băileşti, Calafat şi Poliţiilor orăşeneşti Segarcea şi Bechet.
Poliţiştii de ordine publică, poliţie rutieră, lupătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi jandarmii din cadrul IJJ Dolj şi GJMb Craiova au acţionat în 11 filtre rutiere, astfel fiind controlate în trafic peste 300 autovehicule.

Au fost efectuate verificări şi controale la 95 agenţi economici, dintre care 12 discoteci şi 72 baruri şi cluburi, iar 445 persoane au fost legitimate, dintre care 100 au fost controlate sumar de arme albe.
Oamenii legii au constatat 11 infracţiuni, cauze în care au fost întocmite dosare de cercetare penală şi au fost aplicate 119 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de   42.760  lei, iar 9 şoferi au ramăs fără permise de conducere.

În comuna Moţăţei poliţiştii l-au depistat pe U.DUMITRU, 37 de ani, din localitate, conducând un autoturism, proprietate personală, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Calafat unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Şi fără permis şi cu autorizaţia de circulaţie expirată

O patrula din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ l-au depistat, în comuna Bucovăţ, pe Catrinel T. în vârstă de 45 ani, din Bucureşti în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data noiembrie, anul trecut.
“În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie, fapt pentru care în cauză s-a întocmit dosar penal”, au declarat reprezentanţii biroului de presă din cadrul IPJ Dolj.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de ora 1.00, în comuna Ciupercenii Noi, lucrători ai Poliţiei Calafat şi ai Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe Ion B. de 39 ani, din localitate conducând un autoturism, proprietate personală, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Tot în aceeaşi noapte, poliţişti din cadrul Poliţiei Calafat şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic şi pe Veronel P. de 24 de ani, din Ciupercenii Noi în timp ce conducea un moped neînmatriculat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal în cauză şi continuă cercetările.

Duminică seara, în jurul 22.30, în comuna Piscu Vechi, lucrători ai Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe Gabriel O. de 26 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

Deasemenea, lucrători ai Poliţiei Oraş Bechet l-au depistat pe Florin V. de 21 de ani, din oraşul Dăbuleni, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 55 în oraşul Bechet, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

În jurul orei 01.00, a fost depistat P. GHEORGHE, 41 ani, din comuna Dobreşti,  Dolj în timp ce conducea, pe DN 55 A în comuna Gighera, Dolj, un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 28.06.2014. Pe numele acestuia  s-a întocmit dosar penal.

 În localitatea Rast, a fost depistat D. NICOLAE, 34 ani, din localitate în timp ce  transporta, cu un atelaj tracţiune animală, 0,340 mc material lemnos esenţă plop, fără a deţine documente legale de provenienţă a acestora. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2000 lei conform Legii nr. 171/2010 iar materialul lemnos a fost  ridicat în vederea confiscării.
De asemenea, S. ION, din Daneţi, judeţul Dolj a fost depistat în timp ce tăia arbori esenţă salcâm din pădurea Daneţi, fiind sancţionat contravenţional cu 1000 lei, conform prevederilor Lg. 171/2010 şi i-a fost confiscată cantitatea de 0,7 mc material lemnos

În  jurul  orelor  22.30, a fost prins în flagrant P. NICOLAE, 66 ani, din comuna Cârna, Dolj în timp ce pescuia, în Bazinul piscicol nr. 4, folosind două setci de pescuit comercial în lungime totală de 150 m. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de braconaj piscicol, iar uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării şi continuării cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.