Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit un afgan ascuns într-un camion încărcat cu granule de plastic, care intenţiona să ajungă ilegal în Polonia.

În data de 25.09.2014, ora 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Volvo, cetăţeanul polonez Jaroslav G., în vвrstă de 38 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, granule de plastic din Turcia pentru Polonia.

La controlul de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a efectuat un control amănunţit asupra  autocamionului, ocazie cu care a fost descoperită o persoană de sex masculin ascunsă în compartimentul de marfă al autocamionului.

Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul afgan Mohamed R., în vârstă de 18 ani. Persoana în cauză a declarat că s-a urcat în autocamioan într-o parcare şi intenţiona să ajungă în Europa de vest.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea  au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.