Dunărea Calafat - Dunărea Bistreţ, scor 1 - 0

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Echipa lui Uşurelu rămâne singura formaţie invincibilă din acest start de sezon. 

Dunărea Calafat a ieşit învingătoare din derbiul etapei cu numărul patru a primei ligi valorice doljene. Sâmbătă dimineaţă, la Calafat, s-au întâlnit două dintre cele mai puternice formaţii din fotbalul judeţean, Dunărea din localitate şi Dunărea Bistreţ. Întâlnirea celor două grupări dunărene s-a lăsat cu un meci echilibrat, după cum ne indică scorul, însă oaspeţii au avut de partea lor ocaziile mai importante.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Sârbu A.(10), cu puţin noroc, după ce minge a lovit transversala, partea din spate a capului portarului şi în cele din urmă a intrat în aţe. Cu aceste trei puncte, calafetenii rămân în fruntea clasamentului şi desemnează singura formaţie fără înfrângeri sau remize în acest start de sezon. Gruprea pregătită de Uşurelu a îmbrăcat în meciu de sâmbătă următoarea formulă: Horghidan – Riza, Sârbu V., Roşianu, Dorobanţu -  Brebenel, Puţintelu, Cârstea, Mihalache – Sârbu N., Sârbu A. Au mai jucat: Coca. La Dunărea Bistreţ, tehnicianul Mirea a mizat pe: Ciocârlan – Ciocea, Goagă, Ţuculanu, Bouleanu – Trăistaru, Stancu, Munteanu, Crişan, Cândea, Marin. Au mai evoluat: Zamfir, Barbu, Cimpoieru, Ignat.

Fără surprize în etapa de sâmbătă

În restul partidelor, rezultatele înregistrate în etapa a patra s-au încadrat în limitele scontate. Recolta Ostroveni a trecut fără probleme acasă de nou-promovata Ştiinţa Malu Mare, scor 3-1, în timp ce Viitorul Cârcea se menţine în plutonul fruntaş după victoria obţinută în deplasarea de la Melineşti, scor 2-1.

Danubius Bechet a spart gheaţa în această toamnă şi a contabilizat prima victorie. Formaţia menţionată a învins pe teren propriu Progresul Segarcea, la limită, şi a bifat primele puncte din acest sezon. Unirea Leamna continuă forma bună pe care au arătat-o şi a făcut o nouă victimă.

„Vânătorii” din Desa au fost răpuşi de combinaţii jucătorilor din Leamna, la finalul unui meci extrem de echilibrat şi împânzit de goluri, tabela indicând 5-4 în favoarea Unirii. În ultima partidă din etapa cu numărul patru, CSU II Craiova a câştigat în deplasarea de la Celaru, scor 2-1.


Liga a IV-a Dolj

REZULTATE ETAPA A IV-A

Danubius Bechet   –  Progresul Segarcea    2-1

Recolta Ostroveni  –  Ştiinţa Malu Mare    3-1

Amaradia Melineşti – Viitorul Cârcea    1-2

Dunărea Calafat  –  Dunărea Bistreţ    1-0

Vânătorul Desa  –  Unirea Leamna    4-5

Victoria Celaru  –  CSU II Craiova    1-2



Clasament

1. DUNĂREA CALAFAT    4    4    0    0    18-1    12    

2. DUNĂREA BISTREŢ    4    3    0    1    13-2    9    

3. VIITORUL CÂRCEA    4    3    0    1    14-8    9    

4. UNIREA LEAMNA    4    3    0    1    12-9    9    

5. CS U II CRAIOVA    4    2    1    1    14-5    7    

6. PROG. SEGARCEA    4    2    1    1    10-5    7    

7. RECOLTA OSTROVENI    4    2    0    2    8-9    6    

8. ŞTIINŢA MALU MARE    4    2    0    2    5-10    6  

9. VIC. ŞTIINŢA CELARU    4    1    0    3    8-10    3    

10. ŞTIINŢA DANUBIUS BECHET    4    1    0    3    6-9    3

11. AMARADIA MELINEŞTI    4    0    0    4    3-20    0    

12. VÂNĂTORUL DESA    4    0    0    4    4-27    0

Sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.