Halloween party ideas 2015Călin Popescu Tăriceanu a vizitat, duminică, mai multe localități din județul Dolj. El s-a întâlnit cu mai mulți alegători din colegiul deputatului liberal Mihai Voicu.

Călin Popescu-Tăriceanu s-a deplasat mai întâi în municipiul Calafat, acolo unde a participat la manifestările ocazionate de „Zilele Recoltei”. Cu acest prilej, el a purtat discuții cu cetățenii prezenți la eveniment. Ulterior, Călin Popescu-Tăriceanu a participat la o întâlnire cu locuitorii municipiului Calafat la Casa de Cultură din localitate. A doua oprire a președintelui Senatului a fost în comuna Desa, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale și cu locuitorii comunei. Ultima localitate în care a fost prezent Călin Popescu-Tăriceanu a fost Radovan, unde a fost primit de primarul comunei, Aurica Cîrstianu.


Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.