Halloween party ideas 2015

Poliţişti din Calafat au reuşit să identifice trei minori bănuiţi de comiterea mai multor furturi comise în perioada 24 iulie - 31 august din mai multe magazine de pe raza municipiului. 

Unul dintre băieţi, în vârstă de 14 ani, ajutat de ceilalţi doi, ambii de 13 ani, toţi din Calafat, au sustras mai multe bunuri din trei magazine. Aceştia au sustras produse din tutun, dulciuri şi bani, poliţiştii reuşind recuperarea parţială a prejudiciului cauzat de minori.

Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.