Halloween party ideas 2015

La data de 14.10.2014, în jurul orei 13:30, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost informaţi de poliţişti din cadrul P.T.F. Calafat cu privire la faptul că au depistat, pe sensul de ieşire din ţară, pe Dimitrov  Bogdan  Damyanov, 58 de ani, cetăţean bulgar, pe numele căruia autorităţile din Bulgaria au emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de omor pe teritoriul acestui stat. 

Persoana în cauză a fost preluată de o escortă din cadrul IPJ Dolj – Serviciul de Investigaţii Criminale şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele bărbatului de 58 de ani ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea demarării procedurilor de extrădare. Poliţiştii l-au încarcerat pe cel în cauză în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.